sâmbătă, 23 octombrie 2021

Nu pot ei restrictiona cat ne putem noi fofila

1. Ai un mic magazin cu de toate si te temi de ca luni ti se reduc vanzarile la sfert? Auzi cum bate in departare toaca falimentului? Nu dispera, trebuie sa ai imaginatie.Daca ai decupa o mica fereastra in geamul magazinului prin care o fata sa vanda si nevaccinatilor? Din vreme in vreme poti iesi chiar tu sa intrebi lumea ce mai vrea, faci o lista, le aduci oamenilor cosul plin si ti-ai facut o pomana si cu nevaccinatii calcati pe cap de dictatura sanitara si iti hranesti mai bine si copiii.

2. Esti frizer sau coafeza si vezi ca ti se subtiaza brusc clientela? Nu-i nimic, plaseaza strategic numarul de telefon in geam, vei fi rugata de nevacciniati sa executi prestatii la domiciliu cu deplasarea decontata, suntem oameni, trebuie sa ne ajutam. 

3. Esti artist si crezi ca vei ramane fara buna parte din public? Da un concert pe pagina ta de Facebook doar pentru nevaccinati. Vei contabiliza la capitolul imagine si vei monetiza mai tarziu. Niciodata artistul n-ar trebui sa pactizeze cu dictatura, doar nu sunteti toti Marius Manole. 

4. Ai o librarie care isi va dilua brusc vanzarile de luni, cand doar vaccinatii pot intra sa rasfoiasca o carte? Iesi in prag si ofera-le clientilor fideli cartile dorite, sa le pipaie, sa citeasca pasaje acolo, la intrare. Cultura nu tine cont de vaccinati si nevaccinati. 

5. Ai un restaurant si bate vantul in interior? Publica un meniu la pachet la intrare astfel incat si nevaccinatii sa treaca sa ia o gustare, chiar si pe bancile din jur. 

6. E goala sala de fitness dupa segregarea lui Iohanis? Poti face mici antrenamente cu elevii si prin parcuri, va prefaceti ca faceti jogging. 

7. Esti curva batrana si cam proasta si nu prea mai ai clienti? Reinventeaza-te cu servicii exclusive pentru nevaccinati. Saracii, cum sunt izgoniti de peste tot, vor aprecia una dintre putinele exclusivitati. Sau inscrie-te in PSD, se cauta curve, ei s-au lasati batjocoriti si de Basescu cand au intrat la guvernare cu PDL-ul, asa ca apreciaza versatilitatea. 

In concluzie, cum avem experienta unei dictaturi politice, putem supravietui si uneia sanitare. Ne putem reinventa sistemul de pile si relatii care sa dinamiteze excluderile, vom glumi subversiv pe Facebook dar cifrat sa nu se prinda algoritmii si iarna cand frigul ne va face sa tremuram de teama facturilor, ne vom strange la cate un ceai dansant uitand de restaurante si cluburi. 

Restrictionati din toate tarile, uniti-va! Sa ne simtim bine chiar daca ei vor sa ne faca sa ne simtim rau! Sa redescoperim subversivitatea si solidaritatea. Uniti vom invinge!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu