duminică, 30 iulie 2023

Noile invazii controlate ale barbarilor

Sa ne amintim cum a picat Imperiul Roman. 
Cu vitalitatea diminuata, cu natalitatea in scadere, romanii nu prea mai aveau chef sa lupte pe la frotiere pentru a stavili invaziile barbarilor. 
Au incercat o vreme sa colonizeze niste triburi, sa ofere cetatenie celor care se inrolau in armata tot mai dependenta de mercenari dar in final noi valuri de populatii invadatoare atrase de bogatiile acumulate in Imperiul au prabusit complet constructia romanilor.
Ma gandeam care o fi fost motivatia ascunsa a dislocarii populatiilor din Siria, Irak, Libia, Afganistan dupa declansarea unor conflicte mesterite de Vest acolo. Ar putea fi o invazie controlata a noilor migratori care sa vitalizeze in final o alta civilizatie occidentala in curs de extinctie? Natalitatea s-a prabusit in Vest, la fel sistemul de valori, obsesiile sexuale care erup acum ilustreaza bine declinul civilizatiei actuale, care nu isi mai poate gasi alte motivatii decat schimbarea de sex, recunosterea parteneriatelor civile, adoptiile homosexualte si, in curand poate, legalizarea pedofiliei.
Milioanele de musulmani care au navalit in Vest in ultimii ani echilibreaza natalitatea, aduc un alt sistem de valori, mai sanatoase, dinamizeaza societatile sclerozate din Occident. Dar asta de la a doua generatie in sus, pentru ca primul impuls este enclavizarea. Pentru a deveni agnostici ca vesticii ar trebui sa atinga mai intai un nivel decent de bunastare, ceea ce nu se intampla imediat.
Iar faptul ca noii veniti sunt in principal barbati, aduce noi probleme in societatile de adoptie.
Ce noroc ca avem si razboiul din Ucraina. Slavii de acolo sunt mai occidentali decat musulmanii importati in ultimii ani, au cam aceleasi valori ca vesticii, vorbesc pe limba lor, nu se enclavizeaza in prima generatie si sunt si prepondrent de sex feminin, spre bucuria barbatilor musulmani care aveau o problema in ultima vreme.
Fara sa ignor conflictul din Donbas din ultima vreme si inghesuirea Rusiei cu tot mai multe baze NATO, pana la urma importul de populatie de calitate mai buna poate fi una din motivatiile ocultate ale razboiului de acolo. 
Rusia si Vestul si-au negociat probabil avantajele-Rusia se alege cu o halca din Ucrania, cea mai bogata parte, Vestul are parte de cateva milioane de cetateni de calitate care sa-i imbunatateasca genele obosite iar Ucraina poate intra in NATO cu ce mai ramane din teritoriu dupa. 
Economia sa va fi insa la pamant si exodul populatiei va continua spre Vest si in anii ce vin, aferim!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu