sâmbătă, 7 iunie 2014

Niste nesimtiti: Enel

Ati aflat deja ca baietii veseli de la Enel au facturat dublu partea de energie verde, motiv pentru care un sef de la ANRE a fost saltat de procurori. Omul acceptase, contra ceva foloase colaterale, ca bietii oameni sa nu isi ajusteze in jos valoarea facturilor cu 6%, cum ar fi fost normal pentru a da clientilor banii luati cu japca, ci doar cu unu si ceva la suta. 

Havrilet, bosul suprem de la ANRE, se scuza inocent-daca erau taxati cu 6% unii distribuitori amenintau cu insolventa. Adica saracutii de la Enel, care au luat banii din buzunarele vaduvelor si orfanilor, care au printre altele o rata reglementata de profit (aproape 10% din active)-deci isi conserva castigul indiferent ce face cererea, ar fi avut mari probleme daca restituiau frauda, dar victimele lor, nu. Prostii pot sa mai astepte doar.

Dar nu despre asta vroiam sa scriu neaparat aici. Daca mai rasfoiti ziare, veti vedea mai multe articole nemarcate publicitar, care vorbesc despre binefacatorii de la Enel, cum pun ei becuri ecologice de 100.000 lei in Colibasi sau alte comune de buzunar. Sa dai 100.000 euro per total (programul e la a patra editie) cu surle si trambite, insistand ca ziarele care publica mizeriile astea de PR sa aibe semnaturi ca la orice articol normal, in timp ce tu furi cu facturi manarite cateva milioane, cum dracu’ se numeste asta, ca eu am ramas fara epitete...?.

Si asta nu e tot, cica istetii de la Enel pregateau niste contoare aduse second-hand din Italia dar tocmai bune de bagat pe gatul clientilor ca noi, probabil la supra-pret...Nene’ Cosarca, cosmetizeaz-o si p’asta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu