joi, 9 februarie 2023

De ce atata risipa de energie pentru promovarea LGBTQ...?

Initial ma gandeam ca e vorba doar de calcul electoral. Sa iti asiguri voturile unei comunitati asa cum democratii fac si cu populatia de culoare si cu emigrantii. Sau, la noi, cum a incercat Basescu sa ia voturile moldovenilor care primisera cetatenie (cam fara succes de la un punct, proaspetii cetateni romani nu prea mai vroiau sa stie de alegerile de aici, scopul lor fiind sa intre mai usor in Europa de Vest). 

Isteria care promoveaza drepturile si libertatile minoritatilor sexuale a depasit insa calculul electoral, e prea mult pentru prea putine voturi. Atunci? Observati ca la respectiva comunitate se tot adauga litere.  La inceput era doar L(esbian) si G(ay), apoi B (isexual), apoi avem un T (ransexual), un Q (ueer)si tot asa. 

E sugestiva definitia din Wikipedia. Ce inseamna LGBTQIA+? Prescurtat LGBT+ (uneori LGBT, LGBTIA+, LGBT+ LGBTQ, comunitatea queer, gay sau alte acronime) este un acronim care se referă la colectivitatea lesbiană, gay, bisexuală, transsexuală, transgen, queer, persoanele intersex, persoanele asexuale, aromantice, demisexuale, autosexuale, abrosexuale, pansexuale, trisexuale, sapiosexuale, polisexuale, poligame, poliamoroase, persoanele non-binare, persoanele care practică travesti, BDSM, fetișisme, swing, persoanele bi-curioase, non-heterosexuale, omnisexuale, transmasculin, transfeminin, etc, etc

Scopul final cred ca este sa se adauge P-ul pe care il tot viseaza unii, legislatia in materie de pedofilie fiind in curs de indulcire iar varsta pentru consimtamant liber fiind in curs de scadere. 

Si, daca un minor poate decide schimbarea de sex acum in mai multe state occidentale dezvoltate, cu repercusiuni legale pentru parintele care s-ar impotriva la libera exprimare a genului ales, cum l-am putea condamna in viitor daca accepta relatiile sexuale cu adultii? Adica isi poate schimba sexul la cerere dar nu isi poate alege partenerii? Si uite asa, cu promovarea agendei LGBT si adaugarea de litere noi se castiga treptat un grad tot mai mare de toleranta din partea societatii si pentru infamul (deocamdata) P din coada. 
Nu suntem atat de departe, sa ne uitam cat de repede s-a parcurs distanta de la incriminarea relatiilor homosexuale la schimbarea de sex la cerere, inclusiv la minori, gender fluid, discutiile despre schimbare rugaciunii Tatal Nostru (care nu satisface exigentele de gen), etc, etc. Pas cu pas, in directia dorita. 

Civilizatia occidentala incepe sa semene tot mai mullt cu Sodoma si Gomora, nu atat prin anumite practici sexuale cat prin faptul ca nu mai recunoaste diferenta dintre bine si rau. Iar aceasta problema a fost rezolvata biblic odata cu purificarea prin foc. Acum nu stiu cine o sa ne trimita focul dar sa nu uitam ca avem armele nucleare cu efect similar. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu