joi, 30 septembrie 2010

Creditul.com vinde chiloti

Mai arunc din cand in cand un ochi prin casuta cu Spam cand frunzaresc e-mailul. Ce vad azi? Un newsletter de la Creditul.com. Hopa! zic, isi revine creditarea, a avut dreptate Basescu, iesim din criza! Il deschid si ce vad? O oferta de la Bon Prix, magazin on-line cu toale de dama, inclusiv lenjerie intima! Ma asteptam adica la ultima strigare in materie de credite de nevoi personale fara ipoteca si ma trezesc cu slip modelator la 54,9 lei! Ha, ha! Asta nu poate decat sa ne bucure boieri dumneavoastra. Stiu, veniturile sunt mai mici, bancile mai prudente, dar faptul ca un broker on-line de credite isi imprumuta bazele de date ca sa faca un banut poate insemna si ca potentialul debitor s-a desteptat dupa primii doi ani de criza financiara si nu mai vrea sa auda de camatarii cu gulere albe.

Apropo de Volksbank, cei mai injurati si dati in judecata din parcarea ARB. Va mai amintiti cu ce banca avea un parteneriat MTS Leasing, SRL-ul ala fantoma care promitea imprumuturi in euro cu 5% dobanda in 2004 dar care a fugit in final cu avansurile colectate de la fraieri? Da, asa e, ati ghicit. Iar cine ajungea la un agent de vanzari MTS afla ca exista si un actionar comun al celor doua entitati, ca bonus de credibilitate. Tot Volksbank incepuse sa vanda si francize, ca doar erau o banca solida si in expansiune. Pe strada mea, intr-un fost spatiu de agentie Loto, de vreo 3 mp, a incaput o astfel de franciza Volksbank. Nu stiu cu ce se mai ocupa acum ca n-am fost curios sa le deschid usa, poate a devenit Tutungerie, dupa modelul Creditul.com care intermediaza vanzarea de chiloti de dama.

Un comentariu:

  1. Felicitari pentru realizatorul acestui site! Multa bafta la toata lumea! Iata un site elegant, bine conceput si de mare viitor,despre cum se mai pot face bani pe net,fara nici o investitie. Va invit aici: http://bani-pe-net-cum-sa-faci-bani.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere