marți, 17 aprilie 2012

Punct. De la capat?

Am implinit 2 ani de blogging. Din punctul meu de vedere, ce aveam de spus, mai mult sau mai putin original, am cam spus iar pentru comentarii si interpretari ale actualitatii gasiti destui oameni priceputi in print si on-line (va las pe maini bune-vezi lista mea de bloguri din dreapta). Sigur, cand va fi ceva presant de subliniat, vreo tusa de pus-probabil ca nu ma voi putea abtine))). Vor fi insa postari accidentale. Am decis ca e cazul sa punct punct aici, cel putin pentru urmatoarele cateva luni (poate mai mult, poate mai putin). Dupa care voi atrage linie si poate mai masor o data.

Pana atunci, e timpul sa ne luam la revedere. Le multumesc celor cu care am comentat, polemizat, dat cu presupusul pe aici. In unele cazuri, a fost inceputul unei frumoase prietenii virtuale. Sa auzim de bine.

PS: Nici o despartire fara o dedicatie muzicala.

9 comentarii:

  1. Succes in tot ce va propuneti!
    Sper sa va razganditi si sa mentineti si acest proiect, sunt putine comentarii pertinente despre bursa in on-line-ul romanesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multa bafta si din partea mea.
    Erati un punct de plecare pentru mine,in navigarea pe net si datorita calitatii listei de bloguri.

    RăspundețiȘtergere
  3. multumesc si mult succes mai departe ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. de (internet) banking nu te intreb dar ... intri in politica? :)
    anyway

    multumesc si succes!

    RăspundețiȘtergere
  5. Succese in orice intreprindeti in viitor!
    Oricand veti reveni vom fi aici, avem nevoie de sfaturi pertinente in domeniile abordate de Dvs.
    GM

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari pentru munca depusa pana acum si mult succes in continuare. Dupa cum observi sunt destui oameni care te urmaresc cu placere, dar bineintees ca vor exista mereu si oameni care sa critice. Important este sa alegi din tot ce se scrie aici doar criticile constructive.

    RăspundețiȘtergere
  7. ca sa zic?! imi pare rau ca nu veti mai scrie.
    succes in ceea ce veti intreprinde!

    RăspundețiȘtergere
  8. multumesc pentru urarile de bine....am pus doar punct si virgula, nu punct (nici macar puncte puncte)...sa ne revedem deci cu bine in acelasi loc (pana atunci o sa mai intru din cand in cand sa dau cu matura pe aici, sa iau paianjenii din colturile blogului)...

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari pentru blog, imi pare rau pentru pauza autoimpusa. Din postarile mai recente se simtea atractia politicului. Pacat de alegere !

    RăspundețiȘtergere