miercuri, 22 august 2012

Bravo Basescu! Acum da-ti demisia!

Dupa o revenire “triumfala”la Cotroceni Crucisatorul democratiei, Salvatorul statului de drept, Garantul apartenentei Romaniei la lumea civilizata ar trebui sa faca singurul gest benefic pentru natiune. Sa plece! Societatea e divizata, perspectivele sunt sumbre pentru 2013-2014 mai ales cu un nou Guvern ostil, justitia functioneaza (mai ales impotriva adversarilor dar e bine si asa decat deloc-o sa vina Pivniceru si poate vedem si videni/boureni pe la DNA in stagiunea viitoare), leul si-a revenit, ce mai, poate sa plece impacat.

Mi-a displacut hei-rupul USL-ist pentru demitere, dar dupa ce toata sfortarea asta homerica s-a incheiat in genunchi si am revenit de unde am plecat, dupa toate interventiile externe fara perdea in favoarea unei singure tabere parca vreau sa vad si continuarea fireasca-demisia/plecarea Piratului. Daca independenta Justitiei depinde doar de Basescu, prefer sa renunt la doi ani de independenta a justitiei (oricum dupa 2014 se intelege ca justitia revine oarba si dependenta, nu?) si sa nu mai aud vaicarelile/amenintarile/victimizarile/mistificarile anteniste/beuniste. Am ajuns sa regret linistea lui Iliescu (da, dati cu piatra!). Cum dracu ar fi aratat tara asta fara Basescu? Mai linistita, mai asezata, mai putin isterica si tot atat de corupta si fara spirit antreprenorial. Se indoieste cineva?

8 comentarii:

  1. Stai linistit ca nu si-o da ! E cocotat in teapa occidentului.....

    RăspundețiȘtergere
  2. Basescu si daca se sinucide, il vor impaia si il vor tine legat de scaun(ne) pana interesele economice ale UE vor fi "satisfacute". Pana ce statutul colonial nu va putea fi indepartat decat cu forta. ceea ce romanii nu sunt in stare si nu au fost niciodata, decat impinsi de la spate si avand sustinere militara straina. Asta nu se va mai intampla in urmatorii 100 de ani datorita disparitiei armatelor nationale, care au fost garantul si au contribuit la crearea statelor moderne nationale. Mercenarii romani din Irak si Afganistan, care dau spaga ca sa plece acolo, vor fi intotdeauna de partea celui care plateste.

    RăspundețiȘtergere
  3. demisia urgent baescule! presedintele tarii este dl.antonescu ales pe locul 3 si care are 2% prezenta la locul de munca!. el intrupeaza romanul:gargara si somn.

    RăspundețiȘtergere
  4. "faca singurul gest benefic pentru natiune."

    daca natiune = turnatorus SRS, felix, baronu dragnea, jmenarul imobiliar fenechiu si escrocul liberal ruseanu...atunci du-te la culcare!

    ia-o p-asta fraere: "Ma tin de cuvant si spun inca o data clar: Traian Basescu, nu am pus niciun pariu cu tine, pentru ca esti un mincinos. Am pus ramasag cu mine si cu onoarea mea. Ori tu, ori eu. Eu nu am mintit niciodata, eu nu ma mint pe mine si nu mint oamenii care si-au pus speranta in mine si in cei cu care am construit toate aceste lucruri. Eu nu mai am ce cauta in politica daca nu vom fi noua milioane de romani curati, in lumina, in picioare"

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred ca acum e momentul ca Baselu sa le arate celor doi papagali si gasti de penali din USL ce inseamna dictatura:
    luati pe sus cu totii si pusi la sapat uraniu cu lingurita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da' de ce sa-i chinuie? Treaba se poate transa rapid!

      Ștergere
  6. Nu va inteleg. Basescu si-a pus demisia pe masa de mai multe ori cu conditia revizuirii constitutiei. Mingea e in curtea celor 2 sau cati or fi de ametiti care se fac ca ploua.

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua, dle Dogaru!
    Sunt din aceiasi generatie ca si dvs, numita "decretei". Aveti un articol f frumos in RL, despre viitorul nostru "stralucit". Ati putea sa-l postati si aici, pe blog, as avea cateva intrebari referitoare la viitorul nostru, daca se poate.

    Cu multumiri,
    Un decretel putere

    RăspundețiȘtergere