luni, 23 ianuarie 2017

Ce legatura e intre Dragnea, consilierii israelieni din campanie, Schmidt-Haineala, Ilan Laufer si vizita in SUA?

Cand privesti detaliile pierzi din vedere ansamblul. PSD a avut o echipa de consilieri israelieni in campanie, la justitie a fost adusa Schmidt-Haineala consilier al ministrului,aparent inexplicabil, Ilan Laufer a intrat si el prin Guvern, tot consilier. Trump se anunta mare prieten al Israelului, care a si reinceput colonizarile prin Ierusalim imediat dupa plecarea administratiei Obama. Relatiie bune pe care PSD le are cu Israelul (via Mossad) explica mai bine invitatia lui Dragnea in SUA, la investitura lui Trump...Iohannis si serviciile plus DNA au ramas insa fideli gruparii Obama, una in care evreul Soros este foarte influent (ca si Noam Chomsky, Soros nu e prieten al Israelului)...iar trosnelile care au loc acum intre PSD-Iohannis/DNA/SRI sunt lupte intre fidelii celor doua tabere din SUA. Bine macar ca a disparut spectrul unui conflict cu Rusia, unul in care Romania era carne de tun (apropo, daca scutul e folosit, unde cad resturile rachetelor cu incarcatura nucleara interceptate deasupra Romaniei?)...Ne-am schimbat deci stapanii iar slugile fostului nu se dau una cu doua reciclate (ca si in SUA) Am regasit aceste idei, si multe altele, intr-un filmulet made in Meritocratia si preluat de pe pagina de internet a lui Laurentiu Primo (vezi aici)

2 comentarii:

  1. Eventualele rachetele "trase" catre SUA de Rusia vor zbura deasupra polului nord. Nici macar cele spre vestul Europei nu vor trece deasupra Romaniei, ci a Poloniei, probabil. Cele ce vor trece deasupra Romaniei ar fi cele "destinate" chiar Romaniei (sau poate cele catre Sicilia, Tunisia... Asta pentru ca pamantul e sferic, nu ca harta plana de la scoala...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Insinuezi că marii strategi militari americani au amplasat baza de la Deveselu pentru interceptarea rachetelor rusești îndreptate împotriva Siciliei și Tunisiei?
      De ce nu le spui și loc că Pământul e sferic?

      Ștergere