marți, 24 ianuarie 2017

Klaus Iohannis s-a sinucis politic, fie-i tarana usoara...

Daca spera ca va polariza societatea, ca va naste dezbateri incinse pro si contra iar adversarii nu vor putea sa combata decent, s-a inselat. Dragnea n-a muscat momeala, PSD si vehiculele sale media vor boicota referendumul si sansele sale sa mai aduca 30% din numarul total de votanti la urne sunt zero...Dupa care PSD face zarva pe referendumul sau, ala cu familia, organizat eventual la o saptamana dupa, si ala trece...Klaus e izolat si ridicol, tocmai a cheltuit 70 de miloane euro pentru nimic, ar trebui sa ceara singur suspendarea sa nu se mai chinuie....De altfel, asta recunoaste si Tapalaga azi in Hoitnews, Danutz rezervandu-i lui Klaus doar postura mortului eroic....odihneasca-se in pace... n-o sa-l comemorez!

PS: Cred ca duminica 1 aprilie e o data potrivita pentru referendumul statului de drept!
PS2: Cred ca am intels de ce vorbeste rar Klaus...Vrea sa economiseasca niste tampenii...cum dracu sa faci doua gafe mari intr-un singur speech scurt? despre comemorare si gratierea dosarelor vorbesc...O fi fost mai bun ca Meditator decat ca Mediator, poate se exprima mai coerent pe hartie..

6 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga d-le, imi facea placere sa va citesc. Dar cum a spus si D-l Rus, vine un moment in viata cand se despart barbatii si c****le. Daca vi se pare ca v-ati asezat de partea celor buni, mai reflectati. Pentru mine insa este clar; v-am indepartat din lista canalelor de informare. Mult succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  3. esti tocmai bun de angajat la antena 3 , cere relatii lui costel ...
    unu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A zis de puppețul securist și te-ai aprins ca de obicei? Ce surpriză.
      Da, da, da, antena 3, a zis Gâdea, Badea... că nu se vede din avion cum tronează Securitatea ceaușistă peste pata de oi de pe google maps.

      Ștergere
  4. Cum poate oare cineva ( inteligent ) gandi ca e vorba de polarizarea societatii, de dreptul la opinie , de dialoguri, de idei intre grupul infractional dragnea pe de o parte si restul de cealalta ? Oare este ceva de dialogat cu grupul infractional Dragnea ? Atunci cand cineva in mod clar intentional face ceva impotriva ordinii sociale a dreptatii si chiar a bunului simt nu vad ce ar fi de dialogat ??? Acest provincial smecher , cum elegant l-a numit Plesu , un golan cu tupeu care a ajuns la conducerea unei tari culmea , votat democratic, nu merita decat un dialog de genul "cu picioare in gura" ...
    As vrea sa-i vad in strada pe frustratii si spalatii pe creier de A3 care l-au votat pe baza minciunilor din campanie , cum ii iau apararea !!
    Mike

    RăspundețiȘtergere