marți, 5 aprilie 2016

Un propagandist cu spume, Pantazi de la Hotnews....

Hotnews are o obsesie cu pericolul rusesc, propaganda rusa si, inevitabil, necesitatea ca Romania sa cumpere scump armament second-hand, ca tot am rezolvat detaliile cu sistemul de sanatate si cel de invatamant....Pantazi vitupereaza si el cu ocazia Panamaleaks, uitand ca politicieni de mai peste tot sunt prinsi acum cu offshore-ul in vine, chiar si din banala Islanda, asta ca sa nu mai vorbim de Porosenko sau, surpriza!, Messi si Platini...Da nu', Hotnews o tine una si buna, Batman-Batman..Asa e cand ai finantarea asigurata pe combaterea Rusiei si propagandei sale, tragi tare sa intre banutzu...
PS: Pantazi tata, vezi ca pe langa prietenii din copilarie ai lui Putin, printre evazionisti figureaza si tatal primului ministru britanic sau sotul sorei regelui Spaniei...de astia cand s-o "desvraji" Europa?

Un comentariu:

  1. normal... la domnul Cameron este un accident, promite solemn ca nu o se mai intample; nici nu a folosit offshore-ul, era inactiv, plus ca mai toata lumea buna are un offshore ce tot atata agitatie pe marginea subiectului nu inteleg. La domnul Putin e crima cu premeditare :)

    RăspundețiȘtergere