vineri, 29 ianuarie 2016

Hostiuc de la ZF face ce stie mai bine, manipuleaza

Ia uitati ce intrebare pune el poporului pe pagina proprie de Facebook, cu link catre un articol ZF: "Ce preferați? Avans redus fără legea darii in plata sau avans mai mare dar sa dai casa înapoi cind vrei !?" Draga Fini, intrebarea corecta, si completa, e asta: CE PREFERI, AVANS MAI MARE, PRET MAI MIC AL CASEI, SI DREPTUL DE A DA IMOBILUL INAPOI, SAU AVANS MAI MIC, PRET MAI MARE AL CASEI, SI DREPTUL BANCII DE A ITI URMARI VENITURILE SI DUPA CE AI PIERDUT CASA? Ca e la mintea cocosului ca daca accesul la credite devine mai greoi preturile la imobiliare scad simultan cu cererea...Dar chiar vor bancile asta? Ca la preturi mai mici numarul celor tentati sa dea casa bancii inapoi creste, basca neperformantele...Deci e doar apa de ploaie pentru naivi...Modul simplist in care Hostiuc pune intrebarea, conotatia negativa implicita la care s-ar expune adeptii legii darii in plata, denota micimea de caracter a sefului de la ZF, un tip care nu poate fi acuzat ca nu intelege adevaruri economice simple..dar daca e ordin de sus? Off, lobyystii astia...!

2 comentarii:

  1. Este foarte clar ca tot mai multi din presa manipuleaza, dar cei de la ZF o fac grosolan de tot. Si nici nu ai posibilitatea sa le transmiti direct "multumirile" tale pentru valoroasele informatii, nu poti comenta pe baza unui articol. Si ei stiu foarte bine de ce nu accepta comentarii.
    Prin luna decembrie era un articol despre performerii de la BVB din 2015. Printre ei, nomber one de fapt, era Banca Carpatica, cu cresteri sustinute, alimentate de numeroasele zvonuri de fuziune/cumparare, fara sa tina cont de faptul ca pretul a ajuns de la 0.044 lei la 0.1 in urma unei reduceri a CS de peste 2.8 ori . Bcc se afla, de fapt, la minimul absolut al prezentei ei la bursa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Personal nu-l bănuiesc pe Hostiuc ca ar înțelege adevăruri economice. Omul e rundimentar, reductionist și în cum vorbește și în cum scrie. Interesul economic primează asupra adevărului economic (asta în cazul în care ar exista un adevăr economic absolut).

    RăspundețiȘtergere