marți, 7 februarie 2017

Revolutia a invins! Revolutia bancherilor

Nici n-au apucat bine tinerii frumosi si liberi sa plece din Piata Victoriei si batraneii asistati sa se instaleze la Palatul Cotroceni ca a si venit vestea unei mari victorii. Steven de la Raiffeisen, juniorul Burduja pot deschide sampaniile: iesirea lor in strada a fost incununata de succes-legea conversiei creditelor in CHF este neconstitutionala. O pot face chiar impreuna avand in vedere ca seniorul Burduja (Marinel) a fost prin top managementul Raiffeisen, acea bancuta austriaca simpatica ce dorea la un moment dat sa dea Romania in judecata. Daca vedeti aici mesajul lui Steven, caruia ii pasa, o sa remarcati ca insiruirea lui se opreste la debitori. Ghinion! Bine macar ca poate sta cu ei la o fructa in Piata Victoriei sa-i consoleze..

PS: Cred ca JOShannis cand felicita parintii care si-au dus copii sa asiste in Piata Victoriei la o lectie de democratie se referea si la familia Burduja...Ai vazut Sebi ce frumoasa e democratia, nu asa iti spunea si Marinel acasa?

2 comentarii:

  1. Acuma nu prea înțeleg de ce ăia cu CHF ar avea mai multe drepturi decât cei cu EUR. Sau pe cei cu credite în RON de ce nu-i plânge nimeni, mai ales în 2009 când dobânda a sărit de la 8% la 18%? Fiecare își asumă riscul...

    RăspundețiȘtergere
  2. bai, m-am plictisit de cate ori am dat raspunsul asta...diferenta e practica inselatoare in cazul CHF...bancile il prezentau ca o moneda sigura, excludeau variatiile de curs...capisci?

    RăspundețiȘtergere