miercuri, 17 februarie 2016

Antena 3 va deveni televizunea personala de osanale si propaganda pentru Iohannis

Dupa declaratiile presedintelui de azi (libertatea de expresie nu poate fi suprimata din motive administrative; ANAF a facut exces de zel), parteneriatul schitat dupa periplul Gadea-Mihalache prin strainataturi pare cimentat solid. Inceputul fusese oricum facut, de cand cu sprijnul neconditionat al Antenelor fata de Busoi... Si eu care deplangeam evacuarea intempestiva a Antenelor de ANAF vs. toleranta fata de datornici de cursa lunga precum Realitatea...Nu stiu daca circul cu ANAF a fost premeditat sau doar speculat, ce pare destul de clar acum este ca vom avea o noua trompeta propagandistica prezidentala, in contrapondere la PSD-RTV. Doar vin alegerile si guvernul tehnocrat n-avea prea mult spor doar cu televiziunea lui Gusa...Lucrurile devenisera oricum un pic ciudate dupa vizita lui Gadea prin SUA, aparuse ceva retorica razboinnica, se demascau manipularile si propaganda Rusiei, ma rog, tacamul complet....Antena 3 avea o bruma de credibilitate si un public-captiv dupa campaniile anti-Basescu, acum se poate considera inregimentata, o sa le prinda bine liberalilor in toamna....Somn usor!


PS: Ciudat, zvarcolirile moralizatoare ale Hotnews/Adevarul/Gandul ma lasa rece. Faptul ca deontologii se simt tradati in amorul propriu si in obiectivele pe linie ierarhica nu ma bucura prea tare, s-ar putea sa fim toti tradati in ceva interese mai concrete de monstruasa coalitie Grivco-servicii (ma rog, o parte a lor, Hotnews este exponentul "disidentilor")

3 comentarii:

  1. S-ar putea să fi fost un simplu puseu de orgoliu al... mascotei statului.

    Slugile Cioloș&co au susținut abuzul Securității desăvârșit de către ANAF, în timp ce Iohannis s-a băgat în seamă, de pe trotuar, așa cum spuneam, probabil... pentru a lăsa și el o urmă prin realitatea zilelor noastre.

    Îl ai pe șeful ANAF zburat de către securiști, ai intervenția ANAF făcută în baza hârtiilor semnate de... șeful zburat de la ANAF, pe interimatul securist, și un prim-ministru care salută... abuzul ANAF. Mai întâi și-a declarat suportul, după ce a fost lămurit de senatori că bla-bla-bla, Cioloș și-a nuanțat poziția, iar când a ajuns acasă, a postat pe fb poziția inițială, exact hârtiuța primită de Securitatea ceaușistă.

    Scenariul tău ar fi fost valabil doar dacă guvernul Cioloș ar fi condamnat abuzul ANAF și dacă l-ar fi demis și pe securistul interimar. Deci... nașpa. :)))

    P.S. Bușoi și-a plătit campania. LaBe1, Realitatea, RTV și whatever i-ar fi luat oricând banii lui Bușoi, dar el a preferat Antena 3. :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pana la urma, vom vedea daca doar l-a luat valul pe Iohannis sau nu destul de curand, cand se incheie termenul de eliberare a sediilor....mie afisarea lui gadea cu mihalache de ceva vreme aduce a blat, dar sa vedem...daca iohannis & co nu fac nimic, fie si la nivel declarativ, pentru a recupera "like"-urile generatiei facebook, inseamna ca pretuieste mai mult batranetul antenei 3 la viitoarele alegeri (propabil ii considera pe hipsteri electorat captiv)

      Ștergere
    2. Mascota statului a fost strânsă cu ușa de propaganda securistă (Turceascu, Marean&Tapalabă) să-și închidă gura.

      Like cu like, de Klaus Iohannis

      ... deci, nu era schițat niciun parteneriat.

      Iohannis a crezut că poate vorbi, Securitatea ceaușistă l-a liniștit... nu poate. :D

      Ștergere