luni, 22 februarie 2016

Un nevertebrat de mare anvergura

Despre existenta lui Marius Ghilezan am aflat cu ocazia controversei privind Rosia Montana. Cu o regularitate de metronom, omul publica in Evenimentul Zilei articole pro RMGC, pro exploatare, ma rog, cu argumentele lobbyului din acea vreme-locuri de munca, siguranta in exploatare, etc. Mai apoi aflu ca este monarhist-sinecurist, oplosit pe langa casa regala in ideea ca de la mesele bogate pica cate-un oscior fie si accidental. Apoi dau cu ochii de minunatia asta de text din Romania Libera....greu de gasit ceva mai debalansat si mai insinuant prin online, exceptand desigur creatia editorialistilor din BNR (salut Daniel Oanta!)...ah, omul e mai nou editorialist la Romania Libera, ocazie cu care va cauta cu infrigurare alt lobby pe care sa-l capuseze.
Razvan Chiruta, cum ti-a picat textul asta?

2 comentarii:

  1. Da, jigodia securistă Marius Ghilezan face apel la DNA.

    Securiștii ăștia ceaușiști sunt de legat în secunda unu, însă controlează instituțiile de forță ale statului. Așteptarea noastră, a celor decenți, se îndreaptă către securiști, cărora le pretindem să facă dreptate să se aresteze între ei până la ultimul.

    Așteptările mele sunt mici spre zero. România e o colonie, un stat acaparat în totalitate de către Securitatea ceaușistă și... nu mai este nimic de făcut.

    Odată ce vor reuși să închidă și Antena 3, unde, atenție, alde Țopescu&co reușiseră să vorbească deschis despre mafia financiar-bancară, nu va mai exista nicio opreliște pe calea nord_coreenizării.
    Ultimele elemente care vor trebui curățate... vom fi noi doi, încă 2-3... și gata. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru mine e halucinant modul in care acest suberb exemplar de gazetar de lobby primeste spatii prin presa centrala de unde sa verse propaganda nedistilata....cred ca e un mod mai inteligent de a inlocui P-ul de altadata sau advertorialul marcat...nu l-ar citi nimeni daca se pretine reclama din start, dar ca editorial....Ghilezan e pe post de banner de reclama adica...Iar pe partea cu securismul atotcuprizator da, sunt de acord-e cea mai sigura sinecura din ultimii zeci de ani in Romania

      Ștergere