joi, 25 septembrie 2014

Nutritionistii Herbalife: aceeași Mărie cu altă pălărie de marketing

Va întrebați unde au dispărut consultanții de nutriție cu cocarde „Slabeste acum! Întreabă cum”? Oferă ședințe wellness gratuite cu aparate-minune de 100 lei.
Vânzarea aceluiași produs prin strategii diferite de marketing este de multe ori o idee bună...pentru comerciant. Iată un exemplu la care am fost cobai personal. 
Remarcasem de mai multă vreme niște agenți de vânzări deghizați în consultanți de nutriție. Ușor de recunoscut prin oraș după cocardele cu „Slabeste acum! Întreabă cum”, aceștia comercializează niște produse de slăbit sub formă de prafuri dizolvate în apă (shake-uri). Bradul e cunoscut, mult marketing la nivel global, celebrul fotbalist Messi apare pe câteva bannere și în România făcându-le reclamă (deși nu îmi e prea clar de ce ar vrea să slăbească în timpul activității sportive). Mă rog. 
De ceva vreme însă, deși reclamele cu produsele de slăbit sunt la fel de agresive, cam dispăruseră consultanții de nutriție cu cocardele în piept de prin oraș. Am fost însă tras de mâneca într-o zi lângă stația de metrou Tineretului de un tânăr simpatic care mi-a oferit un voucher pentru o ședința gratuită „wellness”. Ce să fie, ce să fie, chiar am decis să mă duc, mai mult de curiozitate, tânărul fusese cam misterios și nu a oferit prea multe detalii.
Ei bine, era aceeași firmă cu produse de nutriție și consultanții ei de vânzări care știau cum să slăbești, de data aceasta înarmați cu un ..cântar. Nu, nu l-au numit cântar, i-au spus aparat performant, apt să identifice procentul de țesut adipos din corp, indicele de masă musculară, procentul masei osoase, etc. 
Evident, după o urcare pe cântar, pardon, pe aparatul sofisticat, tinerelul cu voucherul (tot el interpreta și rezultatele) a dedus că îmi lipsește masa musculară, că sunt prea gras, că ...Nici n-am reținut bine toate problemele pe care le aveam de speriat ce eram. 
Mi-am revenit din fericire când am dat iar cu ochii de produsele pentru slăbit, recomandate ca remediu universal pentru toate aceste neajunsuri. Că aș fi putut slăbi, mai înțelegeam eu dar că urma să îmi cresc și masa musculară consumând prafuri concentrate în loc să trag de fiare n-am putut pricepe în ruptul capului. Așa că eu și tinerelul în cauză (slab ca un țâr dar mare fan al produselor de..slăbit, din care lua zilnic, după confidențele sale) ne-an despărțit doar prieteni (nu și parteneri de afaceri).
Ei bine, răsfoind peste ceva vreme ofertele unui retaileri online în timpul unei campanii de reduceri-bombă dau peste un cantar de diagnostic Beurer, cu preț redus de la 129 la 85 lei, ce făcea cam același lucru ca aparatul sofisticat al tinerelului cu produsele de slăbit și care și semăna cu acesta izbitor (cu aparatul, nu cu tinerelul). Recunosc, chiar m-a tentat să-mi procur și eu recuzita de „consultant wellness”, nu ca să invit la consultații la metrou, ci doar pentru satisfacția de a avea în casă un aparat „sofisticat” care să coste de câteva ori mai puțin decât prafurile concentrate recomandate de tinerel pentru o lună. 

59 de comentarii:

  1. Am consumat produse...sunt ff scumpe si au yo/yo efect

    RăspundețiȘtergere
  2. Am consumat produse...sunt ff scumpe si au yo/yo efect

    RăspundețiȘtergere
  3. fotbalistul care consuma si face reclama este ronaldo nu messi iar daca parerea ta este atat de proasta despre aceste produse iti urez pofta buna la mc donalds...eu am slabit 24 kg in 7 luni...ma rog consumand aceste prafuri...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da mai tarziu sa nu acuzati ca aveti probleme de sanatate.

      Ștergere
    2. Nu treb neaparat sa isi acele shakuri doar ca treb sa faci un pic de ordine in alimentația de zi cu zi si ai sa slabesti fara prea mari bătăi s cap si daca mai vrei sa pui si mare musculara de calitate fara niste proteine de calitate nu poți face mare lucru adică poți sa tragi de fiare dar mâncarea care o manaci dupa se va digera in 2 3 ore .

      Ștergere
    3. Sincer va spun, părinții mei sunt prinși de nas in afacerea asta murdara, în care se spala creiere pe banda rulanta, în care sunt prostiti pe fata ca vor avea beneficii. Va mai spun că o dată ce ați început să consumați prafurile minune, cum le zic ei si pe deasupra si BIO, aveți toate șansele să vă dereglati metabolismul si bietul organism cu f mari eforturi se poate vindeca. Va spun astea nu ca să vă sperii ci trag un semnal de alarmă privind testele care se fac pe oameni. Suntem cobai. Părinții mei consuma. În momentul în care au început să consume, trei săptămâni au fost legume umblătoare, galbeni la fata, slabi de parcă era foamete si abia dacă se mai țineau pe picioare.... Au încercat să îi dea și fetei mele prostind-o cu ceaiuri, ciocolata si sucuri... Treziti-va oameni buni. Slăbitul si așa-zisele efecte benefice sunt doar de scurtă durată. Produsele sunt fffff scumpe, iar când nu o să mai aveți cu ce să le cumpărați o să vedeți pe pielea voastră efectele negative: îngrășare excesivă, boli cardiovasculare, masa musculara scade si veți arata îngrozitor..... Să punem capăt acestei mafii. V-ați întrebat vreodată de ce aceste produse nu se găsesc în farmacii sau la tarabe cum sunt produsele de la LifeCare, Avon, Oriflame.... etc? Nu sunt produse avizate de ministere si nu sunt produse naturale. Orice plantă procesată chimic (făcută praf) nu mai este un produs 100% natural. Gandirea pozitivă și acceptarea dv așa cum sunteți va Va aduce rezultate mai bune decât consumul de suplimente. Toți ne naștem sanatosi, dar pe parcursul vieții unii dintre noi suntem indoctrinati cu idei despre boli și că suntem obezi deși avem greutatea adecvată inaltimii. Gândiți pozitiv si nu veți avea nevoie de nici o pastila. Corpul uman este de așa natură făcut să poată sa se regenereze singur. Nu îl omorati, ajutati-l. Va mulțumesc pt timpul acordat și ganditi-va de două ori înainte de a consuma....

      Ștergere
    4. Sincer va spun, părinții mei sunt prinși de nas in afacerea asta murdara, în care se spala creiere pe banda rulanta, în care sunt prostiti pe fata ca vor avea beneficii. Va mai spun că o dată ce ați început să consumați prafurile minune, cum le zic ei si pe deasupra si BIO, aveți toate șansele să vă dereglati metabolismul si bietul organism cu f mari eforturi se poate vindeca. Va spun astea nu ca să vă sperii ci trag un semnal de alarmă privind testele care se fac pe oameni. Suntem cobai. Părinții mei consuma. În momentul în care au început să consume, trei săptămâni au fost legume umblătoare, galbeni la fata, slabi de parcă era foamete si abia dacă se mai țineau pe picioare.... Au încercat să îi dea și fetei mele prostind-o cu ceaiuri, ciocolata si sucuri... Treziti-va oameni buni. Slăbitul si așa-zisele efecte benefice sunt doar de scurtă durată. Produsele sunt fffff scumpe, iar când nu o să mai aveți cu ce să le cumpărați o să vedeți pe pielea voastră efectele negative: îngrășare excesivă, boli cardiovasculare, masa musculara scade si veți arata îngrozitor..... Să punem capăt acestei mafii. V-ați întrebat vreodată de ce aceste produse nu se găsesc în farmacii sau la tarabe cum sunt produsele de la LifeCare, Avon, Oriflame.... etc? Nu sunt produse avizate de ministere si nu sunt produse naturale. Orice plantă procesată chimic (făcută praf) nu mai este un produs 100% natural. Gandirea pozitivă și acceptarea dv așa cum sunteți va Va aduce rezultate mai bune decât consumul de suplimente. Toți ne naștem sanatosi, dar pe parcursul vieții unii dintre noi suntem indoctrinati cu idei despre boli și că suntem obezi deși avem greutatea adecvată inaltimii. Gândiți pozitiv si nu veți avea nevoie de nici o pastila. Corpul uman este de așa natură făcut să poată sa se regenereze singur. Nu îl omorati, ajutati-l. Va mulțumesc pt timpul acordat și ganditi-va de două ori înainte de a consuma....

      Ștergere
    5. Aveti un mare like din partea mea. Am crezut ca nu mai exista oameni care sa-si condamne pana si parintii, atunci cand vad ca se face o nedreptate! Probabil va doare cand ii vedeti prinsi in acest cerc vicios, dar din pacate, tot in ei sta si puterea de iesi din cerc. Si nu cred ca sumele obtinute de ei din "aceasta afacere" este fabuloasa. Este trist tot ce ni se intampla! Este trist ca nu mai stim ce se intampla cu noi, ca nici macar nu ne mai dam seama!

      Ștergere
    6. Pe mine a incercat sa ma prosteasca o matusa ! Este mica de statura si foarte grasa . A inceput sa consume prafurile si prostiile astea si a slabit foarte mult . Asta se intampla cu ani in urma . Acuma , a pus la loc mai mult ! Bun ! Sa ne intoarcem in trecut . Pentru ca a slabit , a inceput si ea sa caute 'grasi' , dornici de a slabi fara efort . Eu , traiam in Spania , dar de Craciun , mergeam acasa . Eram rotofeie , dar sunt si inalta . M-a chemat la sediul lor , m-a urcat pe un cantar , mi-a dat sa beau un paharel cu o zeama facuta din prafuri , mi-a prezentat produsele , toata procedura . Pe moment , am fost incantata dar , din experienta mea de viata , oricat as fi de 'ametita' , nu i-au hotararile pe moment . Am zis ca ma voi gandi si ramane sa vorbim . Bineinteles ca asa-zisa 'cura' se intindea pe multe luni . M-am gandit si am ajuns la urmatoarea concluzie : ca sa aiba 'efect', trebuia sa cumpar 'nu stiu ce' , dupa care , alt 'nu stiu ce' , ca sa n-o mai lungesc , trebuia sa cumpar din start produse pentru 1 an de zile , cand as fi revenit in Romania . Toata 'distractia' , m-ar fi costat mai mult de 10 milioane , cumparate la cel mai mic pret , vanzatorul fiind matusa mea . Am decis ca e o mare tampenie sa plec din tara cu o valiza plina cu prafuri , batonase si alte tampenii , care cica iti 'taiau' foamea , dar iti 'alimentau' corpul cu ceea ce avea nevoie . Sunt tipul de om care prefera sa aiba in farfurie o rosie , o felie de branza si un pahar cu apa , decat sa renunt la mancare si sa ma indop ziua intreaga cu prafuri . Intrebarea pe care mi-am pus-o , a fost : Ce fac , daca intr-o zi nu-mi mai permit acest regim costisitor ? Ce fac daca imi dau organismul peste cap ? Voi fi condamnata toata viata sa beau rahaturile alea ? Da', nu mi-as putea schimba alimentatia , iar cu banii as face ceva cu adevarat folositor pentru mine ? Oricum , mi-am dat seama ca este o inselatorie si de cate ori am intalnit publicitate pe facebook , am criticat-o si condamnat-o !

      Ștergere
  4. Grasule... sportul distruge masa musculara nu o crește. Cine te-a învățat aberațiile astea? Sa Îți traduc, ca mintea ta de blogger nu înțelege... în timpul sportului, masa musculara e solicitată și consuma mai multe rezerve (adică proteina, grasule), rezerve pe care trebuie sa le primească înapoi imediat după sport. De asemenea, intr-o zi întreagă trebuie sa îi dai organismului o anumita cantitate de proteine (2 gr/kg corp dacă faci sport sau 1,5 gr/kg corp la barbati). Ai amețit grasule?
    Lasă aroganta ta de blogger, grasule și pune mana și citește nu mai posta informații pe care nu le stăpânești, ca te-ai făcut de ras, grasule! :))))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel care se face de ras esti u prin agresivitatea ta si prin lipsa de politete, fiecare dintre noi are dreptul sa-si expuna un punct de vedere, dar acesta trebuie sa fie diplomat si fara jigniri....asa ca....

      Ștergere
    2. Esti un prost care nu nici cea mai mica idee despre cum functioneaza corpul uman.in timpul sportului masa ta musculara suferă niste microfisuri care se vor umple cu proteine daca are de unde,corpul nu o sa consume niciodată proteine pt ati oferi tie energie proteine e doar pt contructie,carbohidrati sunt cei mai iubit de catre corp pt ati oferi energie si dupa ce iti termini carbo trece pe grasimi consumate in timpul mesei si dupa ce termina si alea trece la grădinile din corp (de asta se numesc rezerve)doar ca grasimea e transformat a in energie mai greu ca carbohidrati,de asta cand te duci la sala e indicat sa mănânci carbohidrati pt a avea energie sa tragi cat mai mult si sa consumi un nr mare pe calorii si dupa sala pana corpul tau de reface el are nev in cont de carb doar ca nu mai are si trece la grasimi.

      Ștergere
    3. Cantitatea recomandata de proteine este de 0,8 g/kg/zi sau in cazul sportivilor 1,5. Eu zic sa nu exageram si sa nu vorbim prostii daca nu avem cunostinte de nutritie. Un exces de proteine este nociv pentru organism...

      Ștergere
  5. Ideea nu e ca o sa pui masa fara sa tragi de fiare sau sa slabesti shakeurile si restul si simpli suplimenti alimentari care ajuta organismul si in functie de activitatea fizica o sa te ajute... e simplu

    RăspundețiȘtergere
  6. Un comentariu fac la acest articol, cu care sunt de acord in principiu. Cu alte cuvinte, omul nu are musai nevoie de Herbalife sa slabeasca. 1) Sustineti ca nu înțelegeți cum ar putea cineva sa obtina masă musculară din prafuri. Ei bine, acele shake-uri au un conținut proteic ridicat (din soia), iar consumate în concomitent cu şedințe de fitness pot da oarece hipertrofie musculară.

    RăspundețiȘtergere
  7. Un comentariu fac la acest articol, cu care sunt de acord in principiu. Cu alte cuvinte, omul nu are musai nevoie de Herbalife sa slabeasca. 1) Sustineti ca nu înțelegeți cum ar putea cineva sa obtina masă musculară din prafuri. Ei bine, acele shake-uri au un conținut proteic ridicat (din soia), iar consumate în concomitent cu şedințe de fitness pot da oarece hipertrofie musculară.

    RăspundețiȘtergere
  8. Înainte de a arunca cu noroi,mai bine informeaza-te despre sănătate, și apropo,mușchii nu îi crești doar trăgând de fiare ci și alimentandu-te corespunzător,cât va place să faceți publicitate negativă,ce trebuie să scoateți în evidență nu va preocupa, și oricum eu consum produsele de 3 ani și asta ce înseamnă că mă mint pe mine?am avut rezultate îmbunătățite pe parte de sănătate și eu și persoanele apropiate.Așa ca recomand , înainte de a vorbi mult ,prost și fără rost, mai întâi documenteaza-te ce este de fapt herbalife, ce înseamnă nutriția și apoi dă-ți cu parerea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa muriti usor

      Ștergere
    2. ERAM MORT DE 10 ANI DACA NU CONSUMAM HERBALIFE .AM SLABIT 40 DE KG. AM ANALIZELE MEDICALE PERFECTE , AM 68 DE ANI SI VOI CONSUMA HERBALIFE TOATA VIATA.

      Ștergere
    3. Nu este decat autosugestia dumitale,,,te-a pacalit o sa va pacaleasca pana la refuz,va atrag ca membri numai sa faca ei burtile mari si cu vacante de lux,nu vezi oameni de stiinta si mari it-sti sa consume prafuri care dupa cum am observat deveniti obsedati si stati cu gandul tot timpul pe acel produs ca sunt in stare sa isi folosesca timpul pretios in detrimentul unor prafuri care va fac dependenti,este asemenea unui drog ca si tutunul care contine pe langa substanta proprie alt drog ce da dependenta ,,,,treziti-va si lasat-iiiiii pe mafioti sa saracesca si sa consume si ei daca au tupeul,,,

      Ștergere
  9. DAAA...am luat si eu hapul asa sa zic am fost tot asa recrutat la recomandarea unui prieten...am fost am luat contact cu o reprezentanta intr-un sediu la parterul unui bloc si a inceput poezia...am ascultat-o i-am pus intrebari mi-am dat interesul ,am fost cantarita si dupa servita cu ceva care nu puteam sa vad pentru ca daca ma mai uitat sigur aveam un acces de voma....de felul meu sunt mai ceva decat Toma necredinciosul...poti sa-mi spui verzi si uscarta dar daca faptic si nu vad cu ochii mei nu ma convingi...am rugat-o sa o i-a masa aia gretoasa din fata mea daca vrea sa mai vorbim...toata povestea a durat cam o ora si nu a fost decat sa-mi vanda niste produse,ceaiuri,asa zise suplimente si shoturi ....cand i-am ca suplimentele de vitamine sunt si in farmacii la preturi mult mai convenabile s-a cam schimbat la fata....a realizat ca nu o sa cumpar nimic...nustiu dar impresia pe care mi-a lasat-o doamna a fost ca gata amai prins o fraiera...da am probleme cu greutatea dar nu ca as fi neglijenta sau o gurmanda....am scapat de un cancer acum 21 ani.sotul a decedat ,serviciul foarte stresant intr-o companie foarte mare un somaj..un copil care crede ca parintii sunt obligati sa-i dea totul iar el nici macar ...buna ziua..in mare un roman cu toate cele.....deci imi pare rau pentru doamna dar e foarte greu sa convingi pe cineva sa-ti cumpere niste prafuri si sucuri cu promisiuni desarte..........

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu consum de 4 ani.Fac citostatice tot de 4 ani.Boala este stagnata si ma simt excelent.Toata lumea intelege aiureavsau ce vrea. Produsele sunt pentru reglarea metabolismului.Trebuie sa stii cum sa le iei..Mie personal imi fac bine.

      Ștergere
  10. Ce nu ai inteleles tu este faptul ca ,,prafurile"nu sunt produse de slăbit.Este mâncare,la fel ca înghetată,făina din care faci paine...,iar daca le ia Cristiano Ronaldo,nu le ia sa slăbească,le consuma pt.ca asa iau recomandat nutritionisti din statul sau.......

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vrajeli voi credeti ca le ia cu adevarat Ronaldo? E publicitate toata ziua dece au luat amenda 200mil de dolari asa degeaba?

      Ștergere
  11. buna seara,da si eu le-am incercat produsele in speranta ca o sa slabesc,pe luna am dat 500 sau 600 nu mai stiu,da si este adevarat ca am slabit foarte mult cu ele si ma simteam foarte bine ajunsesem de la 100 kg la 75,dar problema era dupa ce m-am lasat de shake-uri au reaparut kg-le aproape toate

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Au aparut deoarece nu ai stiut sa iti pastrezi alimentatia controlata ai trecut la.vechile obiceiuri.

      Ștergere
    2. Kilogramele au reparut pentru ca ai revenit la obiceiurile alimentare anteioare. Si se vor adauga in continuare. Gura pacatosului adevar graieste: "si este adevarat ca am slabit foarte mult si ma simteam foarte bine ajunsesem de la 100 kg la 75" Ce ai facut de fapt? Ti-ai modificat modul de alimentatie pe criterii numai de tine stiute. De ce n-ai considerat shake - urile masa ta de baza in loc de mancarea comuna care te dusese la 100 kg? Tu decizi pentru tine ...

      Ștergere
  12. Herblife nu are doar produse de slabit.
    Produsele sunt f bune si functioneaza.Modelul de vanzari piramidal cam exagerat nu umbreste calitatea produselor! Un consumator si fost distribuitor...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toata lumea aminteste de acea piramida....de fapt ce intelegeti prin acea forma geometrica oare ? Pina ce nu va documentati si Daca nu stiti despre ce vorbiti eu va sfatuiesc sa o lasati balta fiindca daca se vorbeste despre nu se stie ce ....atunci inseamna ca se vorbeste in gol despre ceva despre care nu are habar persoana care a amintit problema asta. Eu unul am consumat acele produse , de altfel foarte bune calitativ si pot spune ca acele vitamine din farmacii sunt ieftine pentru ca NU contin vitamine doar acolo ceva ca sa fie ca sunt vitamine, eu am slabit 18 kg si am fost foarte sanatos in acea perioada de vreme...si ma gindesc sa imi fac di nou acel tratament de schimbare a principiilor de nutritie si reducere al greutatii cu acele shakeuri minunate si cu gusturi superbe, care sunt pline de vitamine si minerale de care are nevoie corpul uman in fiecare zi si nu le putem avea din aceste legume si fructe otravite. Aceste shakeuri si vitamine hranesc la adincime de tesuturi...Sanatate multa sa aveti !

      Ștergere
  13. :))))))nu exista nutritionisti herbalife,poate doar consultanti de principii alimentare,nu este cantar sofisticat ci TANITA,herbalife nu promoveaza produse de slabit,ci doar va ajuta sa va schimbati principiile nesanatoase si sa complenati carentele de nutritie,apropo nu e pentru toata lumea.O curiozitate pentru ce va trebuie acasa cantar "sofisticat"doar pentru a arunca banii,mai bine ii donati undeva,daca burta doriti sa o pastrati tot in tricou:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hahaha...raspuns dat de un reprezentant care isi pierde clientii

      Ștergere
  14. Dragă Cristian Dogaru, in Romania așa o fi, că prea zici cu foc. Vulpea zicea că sânt strugurii acri, așa și voi care nu aveți sursele financiare pentru produsele nutritive ale Herbalife, și care desigur că te ajută la slăbit." Prafurile" alea au un mare conținut nutritiv , 100% natural, și înlocuiește o masă completă. Dar multi au crezut că pot mânca si mancarica preferată si "prafurile"; nu doar că n-au slăbit, mai mult, au adăugat la ...tonaj. Pentru inflormatii complete Piți să mă contactezi. Poate afli câte ceva care să-ți schimbe opinia.😃

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca sunt 100% naturale ! Si iaurtul e 100% natural , dar este un produs prelucrat . Atunci , de ce au primit amenda ????? Din cauza culorilor de pe eticheta ??? Hai sa fim seriosi ! Normal ca cei care incearca sa gaseasca fraieri , vor promova aceste produse ! Problema este ca lumea s-a cam prins de pacaleala . Dupa ce ai slabit mult si ai ajuns la greutatea dorita , nu esti atat de prost incat sa te indopi cu tone de cartofi prajiti cu maioneza . Te ingrasi , pentru ca renunti la mizeriile alea si incepi sa mananci mancare obisnuita ! Sa nu uitam ca acele produse 'miracol' inlocuiesc mesele obisnuite . Deci , pe intelesul tuturor , e o mare inselatorie ! Cei care fac publicitate , sunt cei care inca mai cred ca exista multi prosti pe pamant . Consumati-le voi si lasati oamenii in pace !

      Ștergere
  15. Normal aiki sunt numai angajati logic ca nu or sa spuna nu e bun

    RăspundețiȘtergere
  16. Cat de agresivi sunt acesti oameni care sustin efectul binefacator al acestor produse,desi impresia mea este ca e numai unul si are un interes ascuns. Mai ca ne-ar lua si la bataie ca nu avem grija de sanatatea noastra, consumand porcariile alea. Eu am avut o experienta extrem de neplacuta cu produsele Herbalife si nu pot recomanda nimanui nici macar sa incerce.

    RăspundețiȘtergere
  17. O mare pacaleala; se cistiga foarte bine din vinzarea prafurilor. Asa ca e mai bine pentru sanatatea fiecaruia sa se informeze si apoi sa consume.Se poate slabi si altfel- mult ma sanatos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt produse de mare calitate....si eu am slabit 18 kg schimbind niste principii de nutritie...sunt pline de vitamine si minerale de care are nevoie orice organism in fiecare zi....neavind altele pe piata momentan.

      Ștergere
  18. Cand aud de continuturi nutritive si de 100% natural simt ca innebunesc!!! Ati citit vreodata continutul shake-urilor? te ia ameteala, nu sunt naturale....si pretul lor nu reflecta calitatea ci castigul care trebuie sa ajunga in buzunarul consultantului (nu-l pot numi specialist in nutritie pentru ca NU ESTE!!!, nu are cum, nu are studii in domeniu, consultant poate fi oricine, chiar si cineva cu 2 clase daca are suficienti bani de investit). Revenind la pret....mai mult de jumatate reprezinta castig net pentru acel consultant care a urcat suficient de mult pe scara ierarhica, adica pretul real al produsului este cu minim 50% mai mic decat este vandut clientilor, va spun sigur ca am fost consultant, nu vorbesc din povesti, dar eu nu-mi pot castiga banii din minciuni si povesti cu happy-end asa ca am renuntat, mi-era imposibil sa mai asist la cursurile lor care erau absolut indentice si care te invatau ce sa spui cuvant cu cuvant sa prostesti lumea, sa-ti faci clienti noi....am tone de materiale acasa...te invata si cum sa porti conversatia telefonica...nimic nu e natural...cat am consumat produsele am slabit 4 kg (cu bani destui), cand mi-am dat seama ce reprezinta aceasta afacere si m-am retras mi-am schimbat singura stilul de viata si fara prafuri, ceaiuri si supliemnte minune am slabit 13 kg, deci totul porneste din mintea umana, cea mai buna dieta din lume este cea pe care sa o poti urma toata viata, adica cate putin din toate, fara excese si cu mai multa miscare, nu spun sport ca nu toata lumea e adepta...Deci se poate, dar sa ajungi sa vinzi niste produse care nu sunt recunoscute de ministerul sanatatii si sa pretinzi ca sunt naturale...hai sa fim seriosi...amenda e mult prea mica. Deci inca o data...daca vi se recomanda produse (programe cum sunt ele denumite)in valoare de 500 de lei sa zicem, pretul lor real e 250 de lei, restul se imparte intre distribuitori...proportional cu pozitia pe scara ierarhica. Mai bine de banii aia mergeti la un nutritionist adevarat sa va fac un plan de nutritie personalizat. Mult succes!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am o colega care consuma si vinde produse herbalife. A incercat sa ma convinga si pe mine de cat de bune sunt, invitandu-ma la o degustare, dar am refuzat cand am citit ce contin si m-am ingrozit de cate chimicale sunt trecute pe cutie. In momentul in care i-am spus parerea mea a devenit extrem de agresiva. Mai avea putin si ma lua la bataie. Toata ziua nu face decat sa incerce sa atraga noi clienti... adica noi fraieri.

      Ștergere
  19. Eu de la 168 la 145 in 2 luni jumate....dimineata 1 lingura proteina 2 shake la pranza masa normala seara la fel shake si proteina. (intre mese daca foame cere gustari, un sandwich sau un fruct)

    Ma simt foarte bine,nu ma doare capu,am energie toata ziua,nu am oboseala,cand mancam dezordonat ma durea capul si avea diverse probleme dugestive,sincer am energie,am slabit si la grasimea viscerala,inainte muream dupa 200 de metri,nhmai aveam aer batea inima la maxim,acum alerg 1 km si e totul aproape ok...

    p.s m am oprit de shakeuri o saptamana la mijlocul curei, am mancat si pizza si ciocolata,ce e drept moderat ,dar nu m am ingrasat un gram.


    Sincer sunt foarte scumpe...eu am nevoie de 5 shakeuri si o pudra de proteina pe luna...dar din fericire s a inventat okazii si bisnitarii carora le multumesc :D


    numai citit toate prostiile pe net,daca aveti reticenta mare ignorati subiectul,pt unii face bine ot unii face rau corpul uman e diferit la foecare persoana! Si eu eram foarte reticent inainte sa slabesc asa bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună ziua am două întrebări pentru dumneavoastră dacă îmi permiteți:
      1) Aceste produse au aprobarea celor de la Good Manufacturing Practices (GMP) Batch Release Testing?
      2) Au aceste "minunate" și "miraculoase" produse pe satisfacție. Adică producător își rezervă dreptul de a returna banii inapoi daca se dovedește că aceste produse nu fac ceea ce spune pe "prospect", sau dacă apar reactii adverse in timpul administrarii, sau la scurt timp dupa oprirea administrarii. Mulțumesc si multă sănătate!

      Ștergere
    2. Buna ziua! Si eu consum Herbalife de o luna si jum si se vad deja si rezultatele. Bineinteles ca stau si atenta la ce mananc (ca in orice dieta de altfel) si incerc sa fac si mai mult sport. Chiar si o mica plimbare mai alert, in fiecare zi face minuni.Pt ca inainte de toate prafurile si dietele,ca sa slabesti si sa te mentii, cel mai important e sportul.Si logic ca pui kg triplu inapoi, daca dupa ce ai terminat cu shake-urile te apuci iar de mancat haotic si orice... La fel ca in orice dieta,nu tii si mentinerea de dupa,le pui dublu inapoi. Eu sincer am zis ca mai continui o perioada cu programul normal de Herbalife,dupa care incet,incet vreau sa incep mentinerea (unde voi lua doar cate un shake pe zi,cel mai sigur seara) si sa mananc sanatos.Daca vrei, se poate!

      Ștergere
  20. Vad ca fiecare isi da cu parerea care mai de care mai destept!Pe mine nu ma intereseaza nici o parere atata timp cat acum cinci ani am slabit 22 kilograme,imi mentin greutatea si in fiecare an imi fac analizele.Nu numai ca nu mi-a crapat nici ficatul si nici altceva, analizele mele de la an la an sunt in parametri absolut normali.Asa ca am rugamintea sa verificati inainte de a face o afirmatie nefondata!

    RăspundețiȘtergere
  21. http://www.activenews.ro/economie/Herbalife-prezenta-si-in-Romania-plateste-200-mil.-dolari-amenda-pentru-inselarea-clientilor-135195#.V5JHvpjhJhQ.facebook

    RăspundețiȘtergere
  22. E suficient sa citesti eticheta ca sa iti dai seama că sunt porcarii.
    Nici un produs ,SUB FORMA DE PRAF, nu poate fi natural, pt ca insasi forma de praf indica supra-procesarea.Plus că un produs natural nu va contine niciodata substante ca benzoat de sodiu sau monoglutamat de sodiu, conservant foarte periculos prin efectul devastator asupra organismului.
    Cine tine cu aceste facaturi este subiectiv si lipsit de discernământ, ca sa nu zic prost.

    RăspundețiȘtergere
  23. Anonim, oamenii nu au nevoie de prafuri ca sa trăiască sănătos,ci sa se ferească de indivizi ca tine.
    Nutritia se invata in biblioteca, nu prin prafuri si manipulare, aka spălare de creiere.

    RăspundețiȘtergere
  24. Am folosit si eu acele produse,dar nu fac altceva decat sa-ti deregleze metabolismul si inloc sa slabesti te ingrasi ca un burete fara sa mananci nimic.Cei mai mari tepari.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Nicoleta Cristea, cititi de pe alte produse benzoat de sodiu sau monoglutamat de sodiu,pacat ca dezinformati opinia publica.Nu exista pe nici-un produs Herbalife asemenea substante.

      Ștergere
    2. Eu la fel un an si jumate am consumat .Dar trebue de oprit .Am o luna decind nu mai consum .

      Ștergere
  25. Două întrebări am:
    1) au garanție pe satisfacție?
    2) au aprobarea celor de la Good Manufacturing Practices (GMP) Batch Release Testing? Acuma să vedem dacă găsim vre-un colaborator de-a lor sa-mi răspundă la aceste doua întrebări. Mulțumesc

    RăspundețiȘtergere
  26. Fiecare privește dintr-un unghi diferit . Eu consum de 5 ani atît suplimentii cit si micul dejun . Am avut probleme de sănătate de am ajuns sa am încredere in suplimenti , probleme ce sau rezolvat bine nu definitiv , dar macar am amînat o operație deloc ușoară .Nu stiu ce înțelegeți prin consumul acelor prafuri ? ce așteptări aveți de la ele ? Dar pot sa va spun cu mina pe inima ca funcționează dar trebuie sa va schimbați stilul de alimentație si chiar de viață . CUM ?? Simplu . Mese regulate , apa suficienta , mai putina sare sau deloc ,mai puțin zahar , mai deloc dulciuri , mai multe fructe proaspete si legume , sucuri naturale proaspete si acolo unde este nevoie suplimenti . Aceștia nu mai sunt un moft ci o necesitate din cauza procesării îndelungate a mincarii.Si trebuie înțeles ca o persoana ponderala nu poate tine o curacde slăbire iar apoi sa bata trocul ca înainte ea trebuie la fiecare sforăit de săptămână sa fie conștient ca de mîine începe iar . Cavtrebuue sa facă mișcare controlata si trebuie singura să-și coordoneze mesele.

    RăspundețiȘtergere
  27. Bună ziua. Două întrebări am pentru partenerii / colaboratori "cinstitei" firme:
    1) Aceste produse au garantie pe satisfactie?
    2) Au aprobarea celor de la Good Manufacturing Practices (GMP) Batch Release Testing? Mulțumesc si multă sănătate!

    RăspundețiȘtergere
  28. am fost si eu dar mai mult din curiozitate ca stau bine cu kg....dar sincer va spun in prima saptamana am luat in greutate..,,vazand ca pun nu slabesc sau cam pierdut interesul pt mine...

    RăspundețiȘtergere
  29. Polemica este interminabila cu produsele de slăbit, indiferent de la ce firma sunt... sunt "consultant wellness, la HBL", dar nu îmi permit sa fac diagnosticări pe baza unui cantar și a unui omron. Sunt de asemenea și cadru medical și tot nu pot pune un diagnostic de obezitate și sa stabilesc gradele. Ei bine, as putea, dar nu e în competenta mea profesionala. Produsele nu sunt rele, dar sunt scumpe, dacă vrei sa ai reducere la ele poți intra în sistem și plătești o taxa de întreținere cumva de 44 de lei pe an. E ok, ai acces la toate produsele, cu 25% reducere. Eu nu fac o afacere din asta și de asemenea nu consum zilnic, insa când ești pe drum ori la munte îți prind bine niște macro, respectiv micronutrienti. Singura problema a Herbalife e ca nu prea are control asupra consultanților proprii. Ar trebui sa existe unii, cu studii în domeniu care sa recomande un stil de viata sănătos, sa integreze produsele companiei în dieta, fără sa abuzeze de ele și sa ofere și posibilitatea îmbinării cu activități sportive. Cam asa ar fi normal. Iar ceilalți "consultanti" sa adune doar datele despre "pacienti". Parerea mea... oricum polemica va continua la infinit!

    RăspundețiȘtergere
  30. Dar cand la bebelusi se da lapte praf?!!! Nimeni nu si-a pus aceasta intrebare?


    RăspundețiȘtergere
  31. Anonim....anonim....anonim.De ce nu va afisati numele daca tot aveti ceva de zis?Si eu am consumat produsele,nu am patit absolut nimic,din contra,mi-au facut mult bine.Dar....intr-adevar ,modul de agatare si felul in care unii inteleg sa le vanda,lasa muuuult de dorit.Si eu am facut afacerea dar nu am fost atat de buna incat sa vand produse cu gramada si am abandonat.Insa...fiecare decide ce e mai bine pentru el,important este sa luam ,fiecare in parte,deciziile cele mai bune

    RăspundețiȘtergere
  32. Eu consum de mai bine de 5 ani,am slăbit 22kg,ma simt extraordinar și imi fac analizele in fiecare an.Toate sunt perfecte.
    Am ajutat multe persoane sa obțină propriile rezultate .
    Nu ma interesează părerile negative.
    Eu știu foarte bine ce consum și cum ma simt.
    Răutățile și contrafictiiile nu le poate controla nimeni.
    Pana la urma viata este formată din alegeri!

    RăspundețiȘtergere
  33. Am citit pareri si pareri ..drept sa spun am consumat aceste produse si am avut beneficii ..in sensul ca am slabit si ma simt ok ...eu am facut acest test pe pielea mea sa ma comving si desigur zic ca e ok doar ca pretul produselor e mare raportat la salariile de aici din tara...totul depinde de educatia nutritionala...eu ma bucur ca am dat de un specialist s-au cum i se spune (nutritionist)in doemeniul alimentatiei...am avut rezultate bune..ce va pot spune e ca nu ar trebuii sa va luati dupa unii si altii care au auzit ..cel mai bine va comvingeti singuri..inca ceva pentru cei care cred ca aceste produse sunt facute dupa ureche ..va anunt ca aceste produse sunt verificate de laureati al premilor nobel precum :Dr. David Heber medic Herbalife UCLA, MD, PhD, FACD, FACN Director al Centrului de Nutritie Umana la Universitatea Californiei din Los Angeles (UCLA);
    – Conduce Centrul pentru Dezvoltarea Suplimentilor Dietetici si Cercetari Botanice al Institutului National American de Sanatate (NIH);
    – Director si fondator al unitatii pentru Cercetari Clinice de Nutritie la Institutul National de Cancer (NCI)
    – Laureat al premiului “Cei mai buni medici ai Americii”.
    – Autorul cartii de succes :„LA Shape Diet” s-au Dr. Louis Ignarro medic Herbalife---
    Laureat al Premiului Nobel in domeniul medicinii si fiziologiei pentru descoperiri revolutionare pentru sanatatea sistemului cardio-vascular
    – Profesor renumit de farmacologie la Universitatea Californiei din Los Angeles (UCLA);
    – Laureat al premiului oferit de Asociatia Americana de Cercetari Cardiovasculare;
    – Fondator si presedinte al Nitric Oxide Society.--deci ce vorbim noi ca nu sunt verficate ..pana la urma fiecare face ce doreste ..

    RăspundețiȘtergere