joi, 5 noiembrie 2015

10 demisii care nu-si vor face loc in repertoriul cabaretului din Piata Universitatii

1.Mugurel Isarescu. Ne-a insotit in perioada de hiperinflatie, a fost cu noi si cand au picat bancile de stat, a pus umarul la umflarea bulei imobiliare prin norme mai relaxate de creditare, era bine mersi cand s-a luat imprumutul de la FMI. Eu zic ca ne poarta ghinion omniprezentul
2. Preafericitul Bogdan Chirieac. Vreau sa fie pus pe liber din listele cu invitati permanenti nu pentru trecutul sau de intermediar de taxe de cointeresare, dupa spusele lui Sima, ci pentru parerile sale strategice plasate mereu in momente potrivite. Din care aflam ce bine ne va fi sub umbrela Nato, cum ne apara CIA, cat de bine ne serveste interesele pozitia noastra de pres in fata occidentului. 
3. Digi 24. Aici mi-as dori o demisie din postura de must carry. S-au bagat multi bani in postul securistilor pe stil nou, in occidentalul, echidistantul si profesionistul lansator de pareri conforme cu obiectivele baietilor. De altfel, ce om cu scaun la cap si putred de dator pe firma de cablu ar pierde bani garla cu o televiziune de stiri ca sa arate doar cum se face presa? 
4. Despre Inertul de la Cotroceni e sacrilegiu sa pomenesti asa ca trec la propaganda progresista de la Hotnews, Realitatea, Adevarul....Astia au aratat zilele astea de ce merita insolventa si la ce mai foloseste o trompeta media. Tapalaga daca nu pleaca acum nu ramane decat sa se repete...Ramai original Dane!
5. Coldea et Co. Baietii cu ochii albastri au primit suplimentari de bugete peste suplimentari de bugete si in perioada de criza si tocmai se pregatesc sa ceara bani noi la instrumente de supraveghere noi. Sigur, era mai simplu sa-i inclus si pe cei de sus in categoria Coldea dar ramaneam fara top. 
6. Apa Nova, Enel, Engie si alte fete corporatiste. Despre Apa Nova se stie deja ca mituia consilierii locali pentru a-si asigura cresterea perpetua a tarifelor astfel incat am ajuns sa platim mai mult apa ca in Arabia Saudita. Despre distribubitorii de gaze si energie electrica e cunoscut cum isi umflau investitiile pe hartie pentru a primi majorari de tarife de la ANRE.
7. Trompetele lui Soros din societatea civila. Sunt multi, eterogeni aparent,  vor sa faca agenda publica pornind tocmai de la numarul lor mare uitand de numarul mic de membri. Eu m-am saturat de oengisti care fac pe constiintele civice cotra-cost.
8. Consiliul Investitorilor Staini. Nu pentru ca le-au dat papucii debitorilor in franci care cereau si ei un punct de vedere sub pretextul ca nu vorbesc cu persoanele fizice, ci pentru ca au reusit sa transforme un grup de lobby intr-o instanta de eliberat certificate de buna purtare pentru orice Guvern.
9.Alina Mungiu. Am facut o categorie separata, distincta de ong-uri, din cauza piedestalului la care aspira de ceva vreme. Eu cand zic Alina Mungiu zic privatizari pe un euro din anii ’90, un concept la care a pus serios umarul doamna in cauza.
10. Galeriile de fotbal. De cand a ajuns masa amorfa, needucata, inepta de la peluza simbol al civismului? De cand fac agenda publica niste neandhertali? In loc sa-i izoleze, sa-i ironizeze, sa-i alunge de acolo masa de softisti, corporatisti de bine si studenti eminenti de la Universitate a inceput sa topaie impreuna cu ei. Mai au putin si vor ingenunchea la comanda sa se roage pentru reincarnarea lui Dobrin intre doua injuraturi de mama la adresa clasei politice corupte.

9 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pedelist cretin, duhnește putoarea din cel mai corupt și securist partid din romania... si pe tine te-a apucat dorul de aia care fură miliarde pe an, securist penibil... cu pedeleul tău cu tot cu bețivul schimonosit al statului.

      Ștergere
    2. anonim 5 noiembrie 2015 ora 13:53 Postarea ta defineste emblematic inteligenta si caracterul tuturor celor ce au iesit in strada! Gramatica ta este paralela cu gramatica limbii romane, iar logica este supeeeerrrr flua.Sinteti de ris, daca nu ati fii de plins.

      Ștergere
  2. de holera 3 si pesedimea TV nu te fute grija..ba pramatie nenorocita?! aia nu e pa bani furati..si pa securizm. pe tine te fute grija de securistii de rit nou ah? aia care va baga la puscarie futu va n gat de comunisti nenorociti! vad ca acuma galeriile ..te ard la gaoz. acu 4 ani cand copos becali si porcea..le-au trimis sa dea jos pe "incompetentu" boc..nu te mai futea nimic la pesedizm. atunci era bine ma jigodie nespalata! ramane sa iesi in peata...cacatule..sa vezi ce oameni sunt azi in peata..si ce scoateti voi..holera 3..cu autocarele lu dracnea...la..."revolutii antibasite" futuv a n gat de penali ordinari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Peluzarii din 2012 au fost scoși în stradă s-o ia în clanță de la jandari cât să spargă protestele împotriva zdrenței tale securiste, Traian Băsescu, jegul curului pe care l-ai lins până te-ai făcut mare... prost.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere