joi, 11 noiembrie 2010

Fii sursa propriei tale Realitati

Daca ati privit cu interes legendarul documentar "The Secret" (http://fymaaa.blogspot.com/2008/11/secretul-legea-atraciei.html), veti gasi captivant si textul de mai jos. Face parte din aceeasi prezentare din care am selectat ieri un prim calup, imprumutata de pe blogul Iesirea din Matrix. Lectura placuta deci:

Un radio nu trebuie să creeze programul pe care dorește să-l asculte. Mai degrabă, el necesită să primească un program ce exista deja creat. Si se transforma intr-un receptor potrivind frecventele, sincronizandu-le - creând vibrații similare – cu cele ale programului pe care dorește să-l redea/primeasca. Asemanator, nu e necesar ca tu sa creezi realitatea pe care ți-o doresti, deoarece ea exista deja printre infinitele realități probabile ce coexista simultan. Tot ceea ce ai de facut este sa te transformi intr-o “antena” eficienta, astfel încât, prin similaritatea vibratiilor, sa poti primi acea realitate.

In primul rand, tu trebuie sa fii acea vibratie. Apoi, tu vei primi automat acea realitate.

Tu trebuie sa "vezi" realitatea pe care o preferi ca existand in momentul acum. Apoi, va deveni concreta, tangibila in realitatea ta exterioara.Un radio utilizeaza un selector de canale pentru a selecta si primi un post anume – din multitudinea de programe care exista simultan in jurul sau. Asemanator, exista realitati probabil infinite pe care le-am putea "primi" si experimenta in fiecare moment. Cum selectam acel program pe care dorim "sa-l extragem" in planul manifestarilor pentru a-l experimenta ? Noi selectam si primim "versiuni" specifice ale realitatii in baza credintelor noastre. Noi selectam si primim în baza încrederii noastre 100% din „ceea ce stim ca fiind adevarat”.

Iată si "principiul practic" de functionare:
Asa cum un radio trebuie mai intai sa vibreze cu o anumita frecventa pentru a "primi"programul ales (din toata multitudinea de programe simultane posibile) care se intampla sa vibreze cu aceeasi frecventă, tot asa fiecare credinta te face sa vibrezi pe un set unic de frecvente. Aceste frecvente atrag, prin rezonanta similara, acele holograme ce vibreaza cu aceleasi frecvente.
Aceasta insemnand că, din matricea universala "de fundal" a infinitelor holograme posibile (toate infinitele „versiuni” posibile ale realitatii care co-există simultan), acele holograme si simboluri care vibreaza sincronicizat pe aceleasi frecvente cu cele ale credintelor tale, sunt "extrase" din aceasta matrice si "primite" de tine sub forma "experientelor fizice exterioare" pe care le simti ca fiind "reale" – pe care le percepi ca fiind "realitatea obiectiva". Asadar fiecare credinta reprezinta un set unic de frecvente care constituie șablonul ce determina care holograme vor fi atrase in experienta proprie. In ceea ce credem cu tarie si suntem "ferm convinsi ca asa este", constituie bazele aliniamentului vibrational din care noi primim acea "versiune" a realitatii. Aceasta incredere sau "cunoastere" constituie, de fapt, mecanismul prin care se manifesta creatia. Fara credinta nu am putea crea nici o realitate si am fi inexistenti. In fiecare moment dat, noi credem cu fermitate ceva.
Toate "versiunile" posibile ale realitatii tale deja exista. De fapt, ele co-exista – chiar sub nasul nostru – chiar AICI si ACUM. Totusi, majoritatea acestor “versiuni” ne sunt invizibile, ele devenind “vizibile” doar atunci cand ne “acordam” (prin crezurile noastre), pentru a deveni compatibili si a rezona cu frecventele unei anumite “versiuni”. Mai mult, din moment ce Timpul este doar o iluzie locală care nu exista cu adevărat, tot ceea ce speri “sa devii” sau “sa obtii”, tu deja ai devenit sau ai obtinut. Daca acea realitate este inca invizibila pentru tine, asta se datoreaza numai faptului că, crezurile tale nu te-au facut inca sa vibrezi in acea manieră care este în sincron cu aceste versiuni. Tu conții TOT – toate “versiunile” posibile. Si toate aceste versiuni aici/acum se gasesc in stari vizibile/invizibile pentru tine, in functie de crezurile tale referitoare la o anumita versiune. Tu “vezi” si “experimentezi obiectiv” doar versiunile care sunt sincronizate cu modul tau de vibratie, iar aceasta vibratie este determinata de credintele tale din fiecare moment al existentei.

Totul este o hologramă a mai multor holograme.
Intr-o holograma, fiecare componenta a hologramei contine informatia intregului, a intregii holograme. Universul este structurat holografic. Tu esti holografic. Fiecare “versiune” posibila a realitatii tale este, de asemenea, holografica. Tu cuprinzi, in interiorul tau, toate versiunile posibile ale realitatii. Toate hologramele (versiuni ale realitatii) sunt continute in tine. Din toate aceste posibilitati infinite, tu "selectezi" versiunea ce urmeaza a fi experimentata in baza credintelor, imaginatiei si sentimentelor tale. Imaginatia ta este "arhiva" tuturor hologramelor tale posibile. Versiunea pe care tu ti-o “imaginezi” (cu crez sau pe care-ti concentrezi imaginatia), este versiunea realitatii curente aleasa din aceasta arhiva a posibilitatilor. Apoi, tu "activezi" aceasta versiune selectata cu ajutorul sentimentelor tale. Cu cat sentimentele sunt mai puternice, intense, cu atat mai puternic activezi realitatea aleasa, si prin urmare, cu atat mai rapid se manifesta ca realitate tangibila (se cristalizeaza in planul manifestarilor). Sentimentele pozitive activeaza versiunile pozitive dorite. Sentimentele negative activeaza versiunile negative nedorite. Credintele tale sunt rezultatul a ceea ce tu-ti imaginezi, pe care le activezi mai apoi cu ajutorul sentimentelor tale. Versiunea cu cele mai intese sentimente/emoții atașate, este versiunea ce se activează/manifestă. Ca analogie, daca monitorul computerului ti-ar oferi multiple variante, si tot ceea ce ai avea tu de facut este sa selectezi una dintre ele, atunci imaginatia ta reprezinta totalitatea variantelor disponibile de pe ecran. Deplasarea mouse-ului pe varianta dorita/aleasa este similara concentrarii imaginatiei pe o anumita versiune. Si, apoi, dand click pe acea varianta, este ca si cum ti-ai utiliza sentimentele pentru a activa alegerea facuta.
Conceptie falsă: "A vedea inseamna a crede" (Ceea ce percepem determina ceea ce credem.)
Actualitatea: "A crede inseamna a vedea" (Ceea ce credem determina ceea ce
percepem!) Asadar, nu astepta sa percepi ceva inainte sa incepi sa crezi in acel ceva! Crezi, mai intai, in ceva si apoi vei si percepe acel ceva, in mod corespunzator.

Crezuri/Convingeri ==> Perceptie ==>Interpretare ==> Reactie emotionala ==>Ganduri ==> Actiune
1. Crezurile determina realitatea pe care o percepem. Crezurile determina perceptia realitatii.
2. Imediat apoi, in mod automat (si de regula, inconstient) interpretezi perceptia proprie asupra realitatii.Aceasta insemnand ca desemnezi, proiectezi si “superimpui” (arbitrar), o interpretare a perceptiei tale asupra realitatii.
3. Tu reactionezi apoi emotional la interpretarea personala a acelei realitati.
4. Apoi incepi sa generezi ganduri despre aceasta realitate.
5. Apoi, in baza emotiilor si gandurilor proprii, treci la actiune.

Atunci cand te uiti la televizor, iar programul pe care-l urmaresti iti displace si te face sa te simti inconfortabil, nu încerci sa schimbi sau sa transformi acel program. In schimb, alegi un alt program pe care chiar il preferi. In mod asemanator, daca realitatea pe care o experimentezi iti displace, nu este necesar ca tu sa "schimbi" sau sa "transformi" acea realitate. Tot ce ai de facut este sa alegi o alta versiune a realitatii pe care tu s-o "primesti", sincronizandu-ti vibratiile personale cu acea "versiune" a realitatii pe cate tu preferi s-o experimentezi. Ea deja exista. Tot ceea ce ai de facut este s-o “primesti”! Tu selectezi “canalul” pe care-l privesti in viata, esti propriul selector de canale.

PENTRU A SCHIMBA EXTERIORUL, SCHIMBA INTERIORUL!

PENTRU A SIMPLIFICA SI MAI MULT:
Oamenii nu "creaza" realitatea proprie. Ei o "selecteaza" si-i "permit sa se manifeste". Ca analogie, Un televizor nu "creaza" programul pe care-l afiseaza. Doar il "selecteaza" si-i "permite sa se manifeste".Un radio nu "creaza" programul pe care-l reda. Doar il "selecteaza" si-i "permite sa se manifeste". Simpla constientizare a acestui fapt va inlesni extrem de mult posibilitatea de
crea/selecta/permite versiunea realitatii pe care ti-o doresti s-o experimentezi,
deoarece NU ESTE NECESAR CA TU SA CREEZI VERSIUNEA REALITATII PE CARE TI-O DORESTI! EA EXISTA DEJA! TOT CEEA CE AI DE FACUT ESTE S-O "SELECTEZI" SI SA-I "PERMITI SA SE MANIFESTE"! Toate versiunile posibile ale realitatii exista, absolut TOATE! (Cand se afirma ca Dumnezeu e Infinit, nu este o glumă.) NU ESTE NECESAR CA TU SA CREEZI versiunea realitatii pe care doresti s-o experimentezi. EA DEJA EXISTA! Se intampla CHIAR ACUM – intr-o alta linie cuantica de realitate paralela. TOT CEEA CE AI DE FACUT ESTE SA "SELECTEZI" SI S-O "LASI SA PATRUNDA"!

3 faze pentru primirea "versiunii" realitatii pe care tu o preferi:
1. Vizualizez-o! (mental)
Vizualizeaz-o. Imagineaza-ti-o. Viseaz-o cu ochii larg deschisi. Vizualizeaz-o cat mai clar. Nu este necesar s-o vizualizezi o perioada indelungata. Un timp scurt este suficient, dar este necesar s-o vizualizezi clar. Este necesar ca sa ai o imagine foarte clara. Vizualizând-o, se crează tiparul, asadar vizualizeaz-o foarte detaliat. Vizualizeaz-o==> Fii o Antena Mentală cat mai eficienta pentru a primi aceasta "versiune" a realitatii.
2. Simte-o! (emotional)
Fii nerabdator si pasional ! Cum te-ai simti dacă ai avea-o chiar acum, in acest
moment? Simte asta acum, cu toata fiinta ta! Conectează-te la viziunea ta impreuna cu toate emotiile si simturile tale, ca si cum există deja ! Implica toate simturile tale –imagineaza-ti c-o mirosi, atingi, gusti etc. Simte-o ==> Fii o Antena Emotionala cat mai eficienta pentru a primi aceasta "versiune" a realitatii.
3. Fii acea realitate! (fizic)
Actiune fizica. Fa-o! Pentru a cristaliza experienta. Fa acele actiuni si demersuri care imita cat mai exact actiunile pe care tu te "vezi" facandu-le in acea viziune. Recoltează si utilizează orice decoruri/unelte ce mimează acel scenariu, si executa o “actioanre pe uscat”. Jucând acest joc „de a face credibila” prin actiune fizică, antrenăm și stimulăm constiinta corpului. Aceasta procedura face ca „versiunea” aleasa sa devina „reala pentru tine acum”, astfel incat universul sa ti-o ofere. NOTA: Aceasta actiune fizica nu cauzeaza in mod direct ca realitatea dorita sa se manifeste. Aceasta actiune fizica este menita sa creeze o vibratie mult mai rafinata si puternica in tine insuti, facandu-te sa devii o antena mai buna, optima de a primi versiunea respectiva, determinand alinierea ta precisa cu vibratia corespunzatoare acelei versiuni. Realitatea pe care tu ti-o doresti exista deja. Nu e necesar ca tu s-o creezi. Tu doar trebuie s-o primesti.Fii acea versiune ==> Fii o Antena Fizica cat mai eficienta pentru a primi aceasta "versiune" a realitatii.

Cu alte cuvinte,
1. Vizualizeaz-o. ===>Fii o antena mentala precisa pentru a primi acea “versiune” a realitatii.
2. Simte-o. ===> Fii o antena emotionala precisa pentru a primi acea “versiune” a realitatii.
3. Fii acea versiune. ===> Fii o antena fizica precisa pentru a primi acea “versiune” a realitatii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu