vineri, 3 decembrie 2010

Cum sa deblocam piata imobiliara

“SINAIA (PH), la 40 km, cota 800, casa c-tie 2000, teren 4.000 mp, livada, gradina, particular., pret 22.000 euro. Tel 0734.974.539”. Ce ziceti de minunatia asta de anunt din editia electronica de azi a Anuntului Telefonic? Poate ca n-ati arunca peste 20.000 euro pe o darapanatura dintr-un satuc prafuit, dar ...Sinaia? Aer de munte, zona turistica, etc, etc...Nu e asa ca inventivul cu anuntul da o mana de ajutor si proprietarilor de apartamente nevandabile din Bucuresti? Va dau o sugestie: “Paris, la 2470 km, garsoniera (de la garson, nu?) confort 2, multiple imbunatatiri, 20 mp, termopan, langa Cora Militari, accept credit prima Casa". Ei, cum vi se pare acum?

4 comentarii:

  1. Cazurile sunt multiple, asta e un pic flagrant, dar in multe cazuri spun Apartament in Cartierul X, care e langa cartierul Y, iar Y e un cartier rau famat, pe cand X nu chiar atat de mult. La vizita insa gasesti apartamentul total in cartierul Y, iar motivul pentru care a incercat sa schimbe locatie exista si e foarte prezent.

    RăspundețiȘtergere
  2. romanul , a fost si ramane un hot , nu se desminte deloc , daca nu da el teapa cand face o afacere nu se simte bine ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Pensii de stat si solidaritate intre generatii

    http://abciconomics.blogspot.com/2010/12/pensii-de-stat-si-solidaritate-intre.html

    RăspundețiȘtergere